Brenyuska 2012.08.12. 12:57

Ajtónyitás, ajtózár csere

 Ajtónyitás:  

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Ajtónyitás házilag.

Ajtónyitás ha házilag történik nos finoman szólva is barbár mód lesz a vége. Miért? mert az ajtónyitás házilag kétféle képen történhet. Első mód az ajtóberúgás: Nos ebben az esetben számíthatunk rá, hogy a rúgás következtében olyan szinten megsérül az ajtó, hogy cserére szorul. Második mód az ajtóbefeszítése: Ebben az esetben pajszerre volna szükség. Pajszer segítségével befeszítjük az ajtót ami után az ajtó tok csúnyán megsérül.
 Az említett kétfajta ajtónyitás házilagos módszer szerintem egy embernek sem kellene.

És akkor most nézzük az ajtónyitás szakember segítségével: Egy megfelelő szaktudással rendelkező szakember olyan módszereket alkalmaz az ajtónyitás esetén ami nem rongálja meg sem az ajtót sem pedig az ajtó tokot.

Ajtónyitás szakember által.


Ajtónyitás profi módon egy speciális zárnyitó eszközzel történik ami kifejezetten a nyitásos feladatokra lett kifejlesztve. Ezek a zárnyitó eszközöket általában Németországban gyártják. Ezek segítségével szinte minden típusú zárat sérülés mentesen lehet kinyitni, persze ha szakember által van használva. Nem elég egy ilyen célszerszám csak önmagában, kell még hozzá sok tapasztalat és kézügyesség is. Erről a technikáról nagyon sokat lehet már olvasni az interneten is. Ezt használják a lockpick (zárnyitó) nevű hobbi rajongók is. Több kevesebb sikerrel. Egy sima ajtót amiben egyszerű a zárbetét könnyebb kinyitni mint egy olyan ajtót amiben a zár biztonsági zár. Minél komolyabb a zár az ajtóban annál nehezebb kinyitni.

3images1.jpg

Ajtónyitás Éjjel nappal 

Ajtónyitás feladatokat éjjel és nappal megoldjuk sérülés mentesen kiszállási költség nélkül. Ajtónyitás után a zárcsere ügyeket is szintén elvégezzük garanciával.

 

Ajtónyitás és Ajtózár csere

Ajtónyitás és ajtózár csere összefüggése:  az ajtónyitás és ajtózár csere szinte minden esetben egyszerre történik, hisz aki ajtónyitásra szorul annak vagy elveszett a lakáskulcsa vagy eltulajdonították a kulcsot. Mind a két esetben fontos a régi zárakat kicseréltetni, hisz sohasem lehetünk benne biztosak, hogy a megtalálója vagy az aki ellopta nem-e fog bemenni lakásunkba. Nem szabad a véletlenre bízni az otthonunk és ezáltal a saját családunk biztonságát. Ha az ajtónyitás megtörtént és az ajtózár csere következik mindenféle képen olyan zárra szabad lecseréltetni lakásajtónk zárját ami előttünk van kibontva. Így eltudjuk kerülni azt a lehetőséget, hogy másnak is legyen kulcsa lakásunkhoz.

Ajtózár csere mindig originált zárakkal történjen!

Kérdése vagy zár problémái vannak? Hívjon minket bizalommal! Non-Stop segítünk!

      06-70-237-74-71  vagy  06-30-827-33-60

 

 

 

 3images1.jpg

 

 

 

Címkék:és csere ajtónyitás ajtózár